FOLIEDEKOR – Budskap till rimlig kostnad

Upptäck den mångsidiga världen av foliedekor – din nyckel till kreativ marknadsföring och dekorativa lösningar! Vi har förvandlat den traditionella folien till ett kraftfullt verktyg för att kommunicera ditt budskap på ett kostnadseffektivt sätt.

Utforska vårt breda utbud av möjligheter och låt din fantasi flöda fritt genom att skapa unika logotyper, texter och mönster.

  1. FÖNSTER/GLAS: Ge dina fönster liv med vår förtrollande foliedekor! Välj mellan enfärgade och frostade folier eller skapa din egen unika design. Täck hela fönstret för både insynsskydd och ökad profilering eller låt en stilfullt utskuren logo stå i fokus. Här är möjligheterna oändliga!

  2. GOLV: Utnyttja golvets potential för profilering och budskapsspridning! Vår golvdekor passar perfekt för att skapa enastående visuella markeringar, inklusive pilar för hänvisningar. Välj mellan vår permanenta variant med tåligt laminat eller den mer flexibla kampanjvarianten för tillfälliga dekorationer.

  3. VÄGG: Förvandla stora väggytor till kreativa marknadsföringsytor med våra väggfolier! Oavsett om ytan är av betong, glasfiberväv eller målad i olika färger, har vi lösningar för både permanent och tillfällig dekor. Utforska de skiftande möjligheterna och låt dina väggar berätta din historia.

  4. REFLEX: Synlighet i mörker är nyckeln! Vår reflekterande folie är perfekt för skyltar och fordon, och ser till att ditt budskap lyser upp även under kvällar och nätter.

Ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar med vår innovativa foliedekor – låt kreativiteten ta dig dit du vill!

Kontakta oss för mer information om foliedekor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


KÄRA KUNDER!

Vi håller för närvarande vår hemsida stängd pga ombyggnad och underhåll.
För frågor kontakta oss på order.ssb@skyltstallet.se
Välkommen åter!

This will close in 0 seconds