VÄLBESÖKT ÖPPET HUS I MÖNSTERÅS

En strålande fredagseftermiddag öppnade vi upp dörrarna på Skyltstället Reklam & Display i Mönsterås för att välkomna våra fantastiska kunder och samarbetspartners till ett minnesvärt öppet hus. Det var en dag fylld av glädje, kreativitet och gemenskap där vi tillsammans skapade minnen för livet.

Under de lättsamma formerna avslöjade vi stolt vårt kontor och produktion, delade med oss av vårt arbetsliv och passionen för reklam och display. Det var en chans för våra gäster att komma närmare och lära känna den kreativa puls som driver oss varje dag.

Men det var inte bara ord och presentationer, vi ville erbjuda något speciellt. Besökarna hade möjlighet att låta kreativiteten flöda genom att utforma sina egna isskrapor. Dessa unika verk skapades på plats, vilket gjorde upplevelsen ännu mer speciell och personlig.

Vi var stolta över att ha några av våra mest uppskattade kunder och samarbetspartners på plats under evenemanget. Företag som Södra, ABC Karossen, Groth Kaross, Mönsterås Kommun, Mönsterås Bostäder, Eco Sign, Projob, Voigt, SB Cert, HS Service & Support och Humanize bidrog till den inspirerande atmosfären och gjorde evenemanget till en succé.

Tack till alla som deltog och gjorde vårt öppna hus så minnesvärt. Vi ser fram emot fortsatta samarbeten, kreativa projekt och att fortsätta leverera reklam och skyltlösningar som överträffar förväntningarna. Tillsammans skapar vi framtidens varumärken och berättelser – tack för att ni är en del av vår resa!

Hälsningar

Therese & Pelle med personal

Niklas från Humanize pratar och strategisk kommunikation tillsammans med Cecilia och Anders från Mönsterås Kommun.

Våra kunder och samarbetspartners fick fritt skapa en egen isskrapa.

Kunder och leverantörer fyllde bordet med fantastiska skapelser. 

Magnus och Casper från ECO Sign var på plats för att berätta om deras tillverkning av ljusskyltar.

Projob var på plats för att visa yrkeskläder och deras fantastiska webbshop.

Stort intresse för vår produktion i Mönsterås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Vi har nytt telefonnummer!

Från och med 17/10 når du oss på
nytt växelnummer 010-204 12 90. 

This will close in 0 seconds