Display

Displayprodukter (även kallat exponeringsprodukter) är ett samlingsnamn på produkter som  används för att marknadsföra produkter eller varumärke. Som displayprodukter räknas framför allt bland annat gatupratare, broschyrställ, mässprodukter, mattor och rollups. Displayprodukter används framför allt i butik och i utställningssammanhang.

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med rådgivning vad gäller storlek, materialval och vilka typer av displayprodukter som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar ert displaymaterial  i vår egen verkstad med ny och modern maskinpark.

Montering

Vi hjälper er med att montera exempelvis vepor, mässmontrar med mera.

Mässväggar

En portabel och snygg mässvägg är förmodligen din bästa investering när du ska ställa ut på mässor. Mässväggar ger dig möjligheten att synas stort och få in ditt företags grafiska profil i montern. Används vanligtvis som bakgrund men även som avgränsare i lite större mässmontrar.

mässmonter mässa display

Affischer

Vi trycker affischer och planscher i flera storlekar. Antingen ger du oss ett färdigt original eller så har du idéerna och vår ateljé hjälper dig sedan på traven.

Vi printer i det format du behöver, men dessa är standardmåtten:

• 27,7 * 42 cm (A3)
• 50 * 70 cm
• 70 * 100 cm

printad affisch med liberalernas partiledare Johan Persson

Displayprodukter i wellpapp

Wellpapp passar bra till temporära kampanjer och är miljövänligt. Kartongdisplayer är ett innovativt sätt att visa upp sitt varumärke. I standardsortimentet finns lådor i olika storlekar, kuber och pyramider, papperskorgar, broschyrställ, hyllor och pappfigurer, men har du egna idéer kan vi ta fram en lösning utifrån det.

Fördelar med displayer i kartong:
• Hållbart, återvinningsbart
• Lätt, enkelt att transportera
• Prisvärt

displayprodukt wellpapp bollåtervinning

Rollups

Av alla profilprodukter du investerar i är förmodligen rollup den mest nyttjade. Vi har olika modeller och storlekar som passar både stora som små budskap exponerade i olika miljöer. De går att beställa i olika bredder: 85 och 100 cm och har en höjd på 200 cm. Rolluper är enkla att packa ihop och förflytta.

roll-up från reklamdisplay

Banderoll, staketvepa

Du kan använda en banderoll till i princip vad du vill tack vare dess flexibilitet. De passar såväl inomhus som utomhus. Vanligen används de som;

  • en kombination av insynsskydd och reklampelare genom att de monteras på staket till exempelvis byggarbetsplatser.
  • reklamskyltar för företag som för tillfället vill marknadsföra en kampanj eller logotyp.
  • komplement till mässväggar vid event.

Banderollerna är också lätta att transportera eftersom de kan rullas och vikas till behändiga format.

printade banderoller till Södra Cell

Beachflaggor

En beachflagga med tryck och fångar uppmärksamheten från dina kunder på ett effektivt sätt! Beachflaggor är perfekta på exempelvis mässor, event eller utanför butiken. Vi har beachflaggor i olika storlekar med olika fästen.

Beachflaggorna finns i 3 olika storlekar: Small 290 cm, Medium 360 cm och Large 430 cm. Tillbehör: Kryssfot, markplatta, markspjut, jordskruv samt vattentank.

beachflagga display

Flaggor

Våra standardflaggor är skapade för utomhusbruk men kan givetvis även användas inne vid behov. Du väljer mellan liggande och stående format. Vi hjälper dig gärna fundera kring lösningar och kan även skräddarsy dem i andra format.

Flaggorna är smutsavvisande och går att tvätta. Precis som allt tyg som vistas utomhus så sliter dock väder och vind på dess yta. Vi föreslår därför alltid att du byter flagga en till två gånger om året.

Vepor

Vepa för både inomhus och utomhus.

Inomhusvepor är ett snabbt och enkelt sätt att få upp ditt budskap. De passar både för kampanjer och mer permanent information.

Vepor för utomhusbruk är utmärkta att använda på både fasader och ­ställningar. Är väderförhållanden lite mer påfrestande har vi lösningen med perforerad mesh. Materialet tillåter vinden att blåsa rakt igenom vepan och förlänger därmed dess livstid.

På senare tid har det blivit allt mer populärt med glasfasader vilket försvårar fästningen av vepan. Då rekommenderar vi istället foliering, kontakta oss så berättar vi mer.

printad vepa från Reklamdisplay

Gatupratare / Trottoarpratare

Gatupratare, ibland även kallad trottoarpratare, träffar du på utanför restauranger och butiker för att synliggöra menyer eller erbjudanden. De kan givetvis även användas på mässor eller event. De är anpassade för utomhusbruk.

Vi har två olika gatupratare, en med toppskylt där det finns plats för logotyp eller annat valfritt budskap, och ett så kallat A-ställ. Affischerna fästs i ett magnetfönster och skylten kommer i två olika storlekar: 50×70 cm eller 70×100 cm.

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.