Fönsterdekor

Fönsterdekor är det smarta sättet att få fram budskap på ytor som annars är svårtillgängliga för marknadsföring, exempelvis glas. Om du har koll på användningsområde så har vi kunskap om resten.

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med rådgivning vad gäller storlek, materialval och vilka typer av fönsterdekor som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar er fönsterdekor i det material som passar ert behov bäst.

Montering

Våra kunniga montörer hjälper er gärna med montering av er fönsterdekor.

Fönsterfoliering / Fönsterdekal

Med hjälp av fönsterdekor kan du skapa insynsskydd till allt från konferensrum till sjukhuskorridorer. De kan fungera som solskydd eller användas till marknadsföring. Genom att exempelvis klistra upp logotyper, kampanjbudskap eller inramande dekorativa mönster på kontorets fönster kan du förstärka din kommunikation ytterligare.

Sol- och skyddsfilm

Solfilm är ett fast monterat solskydd. Solfilm ökar inomhuskomforten på flera sätt. Filmen sänker temperaturen, minskar reflexer och tar bort bländning. Solfilmen ger även ett effektivt skydd mot blekande UV-strålningar.

Frostdekor

Frostfilm kan skäras till i mönster för att kommunicera just ert budskap. Vår skärmaskin klarar det mesta inom frostad fönsterfilm och våra professionella montörer ser till att slutresultatet blir av toppklass.

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.