EN ATMOSFÄR AV VÄRME OCH VÄRDIGHET

“- Bra dialog och snabba svar kännetecknar Svenska Skyltbolaget” – Niklas Ohlin, Halmstad Kommun

Välkommen till en värld av omsorg, trygghet och elegans på Ranagårdens äldreboende och Nymansgårdens korttidsboende – platser där varje dag är en ny chans att leva fullt ut. Dessa oaserna av välbefinnande är inte bara unika i sin omsorgsfulla atmosfär och kvalitativa tjänster, utan de välkomnar också sina invånare med en diskret och hemtrevlig skyltning som väcker värme och trygghet.

Vi på Svenska Skyltbolaget är stolta över att ha vunnit Halmstad Kommuns upphandling för all utvändig och invändig skyltning till dessa fantastiska boenden. Vi förstod omedelbart behovet av en skyltning som skulle smälta samman med omgivningen och skapa en känsla av harmoni och hemtrevnad. Halmstad kommun presenterade en mockup med önskan om diskret skyltning, och vi tog det som en inspirationskälla för att skapa något extraordinärt.

Efter att vunnit upphandlingen fungerade vi inte bara som leverantörer utan som rådgivare och bollplank genom hela processen. Från första idé till slutgiltig montering, var vår passion att överträffa förväntningarna och skapa skyltar som inte bara informerar utan också skapar en positiv atmosfär för de boende och deras besökare.

Vårt team av dedikerade designers och skickliga hantverkare arbetade hand i hand för att skapa skyltar som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Varje skylt är en del av en större vision att skapa en inbjudande miljö, där varje detalj talar om omsorg och respekt för de boende.

Vi är stolta över det förtroende som Halmstad kommun har gett oss och ser fram emot att vara en del av Ranagårdens äldreboende och Nymansgårdens korttidsboendes resa mot att erbjuda en förstklassig livskvalitet. Tillsammans har vi skapat inte bara skyltar, utan en atmosfär av värme och värdighet som välkomnar varje individ och skapar en plats som man stolt kan kalla sitt hem.

Svenska Skyltbolaget – där varje skylt berättar en historia av kvalitet och omsorg.

 

Ett axplock av all skyltning vi gjort på Ranagården och Nymansgården. 


KÄRA KUNDER!

Vi håller för närvarande vår hemsida stängd pga ombyggnad och underhåll.
För frågor kontakta oss på order.ssb@skyltstallet.se
Välkommen åter!

This will close in 0 seconds