Interiör

Vi producerar interiördetaljer för olika ändamål eller för skapa rumseffekter i olika former. Ett sätt för temporära budskap är att använda tygskyltar ett annat är folieringar. De kan naturligtvis appliceras på väggar, men även på exempelvis bord eller dörrar. Endast fantasin sätter gränser!

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med rådgivning vad gäller storlek, materialval och vilka typer av interiördekor som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar era interiörprodukter i det material som passar ert behov bäst.

Montering

Våra kunniga montörer hjälper er gärna med montering av era interiörprodukter.

Tapeter

Genom att låta väggarna prydas av annat än de traditionella mönstren kan du skapa rum i rummet, förhöja känslor och förmedla budskap. En fototapet kan även användas till att exempelvis få upp företagets logotyp på väggen. Fototapeterna kan även med fördel även användas som en del i ett koncept eller en kampanj.

Tygtavlor

Utbytbar duk i stilren aluminiumram. Motiven trycks på tyg som enkelt förs in i profilen på lådan. Fungerar lika bra för tydlig information som att täcka väggpartier.

Dessa tygtavlor kan du beställa med eller utan ljudabsorbent.

tygtavlor från ReklamDisplay

Interiördekor

Dekaler är idealiska för skräddarsydd dekoration. Dekalen kan appliceras på skåp, bord, dörrar och många andra underlag och skapa unika inredningsdetaljer.

Canvastavlor

Canvastavla helt i dina mått. Tavlan fototrycks och spänns sedan upp på en träram. Dekorera kontorets eller butikens väggar med canvastavlor som inspirerar och imponerar.

Plexiglastavla

Digitaltryckt plexiglastavla i 5 mm tjocklek. Eftersom trycket sker på baksidan uppnås ett effektfullt djup och tavlan får en elegant spegelblank finish. Tavlan levereras med borrade hörn och väggdistanser för montering.

plexiglasskylt från ReklamDisplay

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.