Skyltar

Kanske tänker du inte ens på dem. Men de är överallt – skyltarna. De hänvisar oss rätt i trafiken, de uppmanar till handling i butiken och informerar om faror på byggarbetsplatser. Materialen på skyltarna varierar och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen baserat på dina behov och önskemål. Vi tillverkar skyltar i en rad olika tjocklekar och material, bland annat kantvikt eller plan aluminium, Dibond, Forex, plexi, wellpapp, kapa och kanalplast.

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med skyltstorlek, materialval och vilka typer av skyltar som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar din skylt i det material som passar ert behov bäst.

Montering

Vi hjälper er med att montera era skyltar.

Fastighetsskyltar

Välkommen till vår exklusiva kollektion av skyltlösningar som uppfyller tillgänglighetsdirektivet och skapar en säker och välkomnande besöksupplevelse för alla. Vi erbjuder en rad produkter som är designade för att göra din miljö mer tillgänglig och inkluderande.

 Taktila skyltar: Våra taktila skyltar är tillverkade med högkvalitativa material och designade för att vara lättlästa och kännas genom taktila element. Dessa skyltar är perfekta för att guida besökare med synnedsättning och skapa en trygg och informativ miljö.

 Ledstråk: Våra ledstråk är en viktig del av en tillgänglig miljö och hjälper besökare att navigera säkert och självständigt. Med våra ledstråk kan du skapa tydliga och intuitiva rutter som underlättar för alla besökare att hitta rätt.

 Kontrastmarkeringar: Kontrastmarkeringar är avgörande för att skapa en visuellt tydlig miljö och underlätta läsning för personer med synnedsättning. Våra kontrastmarkeringar är designade för att ge optimal synlighet och skapa en tydlig visuell hierarki i din skyltning.

 Informativ och vägledande skyltning: Vår informativa och vägledande skyltning är utformad för att ge tydlig information och vägledning för besökare i din miljö. Med tydliga och lättlästa skyltar kan du skapa en trygg och bekväm upplevelse för alla besökare.

Oavsett om du driver en offentlig plats, ett företag eller en institution, är det viktigt att skapa en inkluderande miljö som välkomnar alla. Med våra tillgängliga skyltlösningar kan du säkerställa att din miljö uppfyller kraven i tillgänglighetsdirektivet och skapar en säker och trygg besöksupplevelse för alla dina besökare.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra skyltlösningar och hur de kan hjälpa dig att skapa en inkluderande och tillgänglig miljö för alla! 

 

Byggskyltar

På arbetsplatser behövs både informationstavlor och reklamskyltar för projektet. Byggskyltar kan med fördel användas i marknadsföringssyfte – både för bygget i sig men också för ditt företag. När det gäller att skylta upp en byggarbetsplats finns det flera viktiga aspekter att tänka på för att säkerställa säkerheten och överensstämmelse med lagkrav. Här är några punkter att beakta:

 1. Tydlig skyltning: Skyltningen på byggarbetsplatsen bör vara tydlig och synlig för att informera både arbetare och allmänheten om pågående arbete och eventuella faror.
 2. Information på skylten: Skylten bör innehålla information som byggarbetsplatsens namn, ansvarig entreprenör, kontaktperson, samt eventuella säkerhetsföreskrifter och nödnummer.
 3. Placering av skylten: Placera skylten på ett strategiskt ställe där den är lätt synlig för trafikanter och förbipasserande.
 4. Lagkrav: Det finns lagkrav som reglerar skyltning på byggarbetsplatser, inklusive bestämmelser om skyltens storlek, placering och innehåll. Det är viktigt att följa dessa krav för att undvika böter eller andra påföljder.
 5. Reklamplats och bygglov: Att sälja reklamplats på en byggskylt till underentreprenörer kan vara föremål för lokala regler och krav på bygglov. Det är viktigt att konsultera med behöriga myndigheter för att säkerställa att du följer lagstiftningen.
 6. Hyra av byggskylt: Om du erbjuder möjligheten att hyra en byggskylt med stabilt fundament och godkänd hållfasthetsberäkning, kan detta vara en praktisk lösning för totalentreprenören. Att erbjuda tjänster som frakt, resning, rivning och flyttning av skylten kan underlätta för totalentreprenören och göra processen smidigare.

Genom att vara noggrann med skyltningen och följa lagkraven kan du bidra till en säkrare och mer organiserad byggarbetsplats. Om du erbjuder hyra av byggskyltar med tillhörande tjänster kan det vara en fördel för dina kunder och underentreprenörer. Kom ihåg att alltid vara informerad om lokala regler och bestämmelser för att undvika eventuella problem.

 
byggskyltar från ReklamDisplay

Skyltsystem

Skyltsystem för utomhusbruk med rund aluminiumprofil med många kombinationsmöjligheter och utbytbara textpaneler. Lysrörsbelysning kan monteras i ovankanten av ställningen, den lackeras då i samma kulör som ställningen.

 

skyltsystem från ReklamDisplay

Fasadskyltar

Att välja en fasadskylt med omsorg är avgörande för ett företag av många anledningar. Här är några viktiga skäl till varför det är viktigt att noggrant överväga och välja rätt fasadskylt för att maximera synligheten och varumärkesexponeringen:

 1. Första intrycket: Fasadskylten är ofta det första som potentiella kunder eller besökare ser när de närmar sig ditt företags byggnad. En välgjord och attraktiv fasadskylt kan skapa ett positivt och minnesvärt första intryck, vilket kan bidra till att locka in mer affärer och skapa intresse för ditt varumärke.
 2. Varumärkesexponering: En väl utformad fasadskylt fungerar som en viktig del av din varumärkesidentitet och exponering. Genom att placera ditt företagsnamn, logotyp och eventuell slogan på fasaden kan du öka medvetenheten om ditt varumärke och skapa igenkänning hos kunder och besökare.
 3. Synlighet och marknadsföring: En tydlig och lättläst fasadskylt gör det enklare för potentiella kunder att hitta ditt företag och skapar en stark närvaro på marknaden. Genom att synas tydligt och attraktivt på fasaden kan du dra till dig fler kunder och differentiera dig från konkurrenterna.
 4. Professionalism och förtroende: En välgjord fasadskylt ger en känsla av professionalism och förtroende till ditt företag. Det visar att du bryr dig om din image och att du är här för att stanna, vilket kan öka kundernas förtroende för ditt varumärke och tjänster.
 5. Lagstiftning och tillstånd: Det är också viktigt att ta hänsyn till eventuella lagar och regler som reglerar användningen av fasadskyltar i din region. Genom att välja en fasadskylt med omsorg och se till att den uppfyller alla krav kan du undvika eventuella problem med myndigheterna och säkerställa att din skylt är laglig och tillåten.

Sammanfattningsvis är en fasadskylt en viktig investering för ett företag, och det är viktigt att välja den med omsorg för att maximera synlighet, varumärkesexponering och marknadsföringspotential. En välgjord fasadskylt kan göra en stor skillnad för ditt företags image och framgång på marknaden.

coca cola sign on a building
fasadskylt

Ljusskyltar

Det finns flera olika typer av ljusskyltar på marknaden, var och en med sina egna unika egenskaper när det gäller belysning, energieffektivitet och design. Här är några vanliga typer av ljusskyltar och deras egenskaper:

 1. LED-ljusskyltar: LED-ljusskyltar använder Light Emitting Diodes (LED) som ljuskälla. LED-lampor är kända för sin energieffektivitet, långa livslängd och ljusstyrka. LED-ljusskyltar är populära på grund av deras klara och skarpa belysning, samt deras förmåga att skapa olika färger och effekter. De är vanligtvis energisnåla och har en längre livslängd jämfört med traditionella ljuskällor som neon eller lysrör.
 2. Neonljusskyltar: Neonljusskyltar använder glasrör fyllda med neon- eller argongas för att skapa ljus. Neonljusskyltar har en karakteristisk ljusstyrka och färgmättning som gör dem populära för olika typer av skyltning. Dock är neonljusskyltar mindre energieffektiva än LED-ljusskyltar och har en kortare livslängd.
 3. Lysrörsljusskyltar: Lysrörsljusskyltar använder lysrör som ljuskälla. De är vanligtvis enklare och billigare att producera än LED-ljusskyltar, men de är inte lika energieffektiva eller långlivade. Lysrörsljusskyltar kan vara bra för vissa användningsområden, men de är inte lika populära som LED-alternativ.

Om du byter ut din gamla ljusskylt mot en LED-belyst skylt kan du förvänta dig betydande energibesparingar. LED-lampor är kända för sin energieffektivitet och kan minska elförbrukningen avsevärt jämfört med traditionella ljuskällor som neon eller lysrör. Genom att byta till en LED-belyst skylt kan du minska din elförbrukning med upp till 50-70%, beroende på storleken på skylten och hur länge den är tänd varje dag.

Att investera i en LED-belyst skylt inte bara kan hjälpa dig att spara pengar på din elförbrukning på lång sikt, utan det kan också ge dig en mer energieffektiv och miljövänlig belysningslösning för din skyltning.

city fashion creative sign
gas station and a store at night
building with apple logo

Magnetskyltar

Magnetskyltarna är perfekta när du har ytor av metall som inte får perforeras med borrhål, exempelvis en container eller som en tillfällig bildekor.  Magneten fäster på stål och järn, både inomhus och utomhus.

Magnetskyltarna består av en magnetmatta som vi trycker ert motiv på. Materialet är böjbart och kan enkelt transporteras. Välj en figurskuren skylt för att maximera effekten av ditt budskap.

 

 

Kanalplastskyltar

Även kallade mäklarskyltar. Dessa trycks på kanalplast och kan på några få sekunder monteras på stålställning, som lätt trycks ner i likväl snö som jord. Denna typ av skylt är även ett bra alternativ för dig som vill marknadsföra dig vid ex installationer och arbeten hos privatpersoner.

Plexiskyltar

När du vill få till en mer exklusiv känsla kan plexiskyltar vara ett alternativ. Print på plexiglas ger djup och kontrast i bilderna och skapar ett stilrent intryck. De kan monteras med distanser av exempelvis borstat stål för en inrammande effekt. Plexiskyltar används också ofta som tavlor.

plexiglasskylt från ReklamDisplay

Hänvisnings- och informationsskyltar

En hänvisningsskylt är en informativ skylt som beskriver vart du ska vända dig för att hitta till en viss plats eller område. Det kan vara allt från en portskylt och en karta med våning­plansinformation till skyltar som utmärker utrymningsvägar, brandposter och hjärt­startare. Hänvisningsskyltarna kan printas på alla typer av material beroende på förutsättningar. För att stärka varumärket kan ert företags logotyp adderas på alla skyltar.

hänvisningsskylt till Scania

Skyltar för säkrare och tryggare arbetsmiljö

Vi har ett brett sortiment av skyltar inom arbetsmiljö, såsom skyltar inom förbud, brand, nöd, varning, kemiska risker och påbud. Hittar du inte skylten du letar efter, tveka inte att höra av dig. 

Våra arbetsmiljöskyltar följer Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2020:1. Denna föreskrift gäller skyltar, märkning och signaler för hälsa och säkerhet där arbete utförs.

Återvinningsskyltar

Den 1 juli 2020 lanserade Avfall Sverige ett nytt gemensamt skyltsystem för avfallssortering. De nya skyltarna ska göra det enkelt för alla att sortera rätt. Målet är ökad återvinning och ökade möjligheter att nå en cirkulär ekonomi. I förlängningen är målet att hela Norden ska använda samma system, med samma symboler. Systemet är tänkt att kunna användas så väl vid fastighetsnära insamling, på återvinningsstationer, återvinningscentraler, på sopkärl, i soprum, och vid insamling på stan, som på förpackningar.

Skyltarna i vår webshop följer dessa riktlinjer.

Trafikskyltar

Trafikmärken, trafikskyltsystem, väg-, tilläggs- och parkeringsskyltar

Vi har stort sortiment av vägskyltar och vägmärken, och levererar våra produkter över hela landet. Samtliga våra produkter inom detta område uppfyller självklart de stränga myndighetskraven om CE-märkning som numera gäller. Genom att handla från oss kan du vara trygg med att din vägskylt är godkänd och uppfyller alla regelverk.

Utöver själva vägskyltarna säljer vi självklart även alla monteringstillbehör så som stolpfästen, stolpar och fundament.

Arbetsplatsinformation / Whiteboardtavlor

I denna kategori finner ni  arbetsplatstavlor/informationstavlor med ringpärmsfästen, snäppramar och fack för arbetsplatsinformation, perfekta på t.ex. industrier, byggen och andra arbetsplatser. Ta fram er arbetsplatstavla med eget logotryck och egna rubriker anpassade för er verksamhet. Du kan även få din arbetsplatstavla med whiteboardlaminat och de finns även magnetiska.

Dörrskyltar

Vi tillverkar dörrskyltar i många olika material, så oavsett vad du är på jakt efter så har vi en dörrskylt som passar ditt behov. Några exempel är akrylskylt med distanser, lamellskylt med utbytbar information eller whiteboardtavlor.

Namnskyltar

Jobbar du i butik, ska på mässa eller ska representera ditt företag på exempelvis en konferens är sannolikheten stor att du behöver en namnbricka. Namnbrickorna levereras som standard med nål, men man kan istället välja magnet. Vi har möjlighet att variabeltrycka stora volymer av namnbrickor och namnskyltar.

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.