Dekaler

Dekaler, oavsett om de kommer i form av etiketter, stickers eller klistermärken, är perfekta budskapsbärare i de flesta sammanhang. Vi trycker både små och stora upplagor. Oavsett vilken storlek du valt så bör dekalerna monteras på torra och rena ytor.

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med rådgivning vad gäller storlek, materialval och vilka typer av dekaler som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar era dekaler i vår egen verkstad med ny och modern maskinpark.

Montering

Våra kunniga montörer hjälper er gärna med montering av era dekaler.

Logotypdekaler

En sticker i hög kvalitet kan sättas i princip var som helst, bilar, laptops o.s.v. Ett utmärkt sätt att synas som varar i många år. Du kan beställa dina dekaler i vilken storlek och form du vill, på ark eller styckvis.

 

konturskurna logotypdekaler

Konturskurna dekaler

Ett konturskuret klistermärke gör allt lite snyggare. Endast din fantasi sätter gränser. Konturskuret betyder att klistermärket har samma form som din figur eller logga.

 

dekaler från Reklamdisplay

Transparenta dekaler

Genomskinliga dekaler är fina på exempelvis glas, inbjudningskort eller var du än vill att din text och/eller illustration ska framträda så mycket som möjligt. Du kan beställa dina dekaler i vilken storlek och form du vill.

 

transparenta dekaler från ReklamDisplay

Utskurna dekaler

Vinyl som skärs enligt önskad design, monteras sedan med hjälp av appliceringstejp som dras av när dekalen sitter på plats kvar blir endast den utskurna vinylen.

 

utskurna dekaler från ReklamDisplay

Informationsdekaler

Information- och varningsskyltar i självhäftande vinyl är ett beprövat sätt att förebygga skador och förenkla arbete.

 

varningsdekaler

Rörmärkningsdekaler

Rör och ledningar har ofta samma form och följer samma riktningar. Med rörmärkning med dekaler blir identifieringen av innehållet klart och tydligt och därmed minskar risken för olyckor.

 

rörmärkningsdekaler

Golvdekaler

Ibland är det mest effektiva sättet att lotsa kunder framåt genom att faktiskt nyttja underlaget de går på. Golvdekaler passar lika bra i butiken som på mässan eller i offentliga miljöer. Golvdekaler kan vara informativa och visa kunden vägen till kassan likväl som säljande och marknadsföra en pågående kampanj.

Vi producerar golvdekalerna i vinyl av olika kvalitet, anpassade efter fästunderlag och livslängd. Du väljer färg och form helt efter eget huvud. Alla dekaler får en halkfri ytbehandling.

Asfaltdekaler

En asfaltsdekal har extra starkt lim och fäster bra på marken.

 

Dome / 3D klistermärken

Snygga klistermärken med en 3D-effekt som ger en exklusiv produkt som lämpar sig väl för att öka värdet på dina varor.

 

dome 3d dekaler från ReklamDisplay

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.