Fordonsdekor

Som en avancerad carwrapping specialist är det viktigt att vara medveten om de senaste materialen och teknikerna för att ge fordonet en unik och iögonfallande look. Här är några häftiga material och tekniker som används inom branschen:

  1. Vinylfoliering: Vinylfolie är det vanligaste materialet som används för carwrapping på grund av dess flexibilitet och mångfald av färger och finishar, inklusive blank, matt, satin och texturerad.
  2. Digitaltryck: Genom att använda digitaltrycksteknik kan man skapa anpassade mönster, bilder och grafik som kan appliceras på fordonet för att skapa unika och detaljerade designs.
  3. Färgskiftande folier: Färgskiftande folier ger en spektakulär effekt genom att ändra färg beroende på betraktningsvinkel och ljusförhållanden.
  4. Texturfolier: Texturerade folier, såsom kolfiber, läder eller metall, ger en exklusiv och lyxig känsla till fordonet.

Att bli en riktigt skicklig carwrapping specialist kräver tid, träning och erfarenhet. Det kan ta flera år att behärska alla tekniker och material som används inom branschen. Många specialister inom området har genomgått formell utbildning eller specialiserad träning för att förbättra sina färdigheter.

När det gäller att behandla en bil som är helfolierad är det viktigt att följa rekommendationerna från tillverkaren av folien. Generellt sett kan du tvätta en helfolierad bil på samma sätt som en vanlig lackad bil, men undvik att använda högtryckstvätt och starka kemikalier som kan skada folien. Att polera en helfolierad bil kan också vara möjligt, men det är viktigt att använda skonsamma produkter och tekniker för att undvika skador på folien.

Att välja en dyrare och mer erfaren leverantör av carwrapping kan ha flera fördelar. En erfaren specialist kommer att ha kunskap och färdigheter för att utföra arbetet på ett professionellt sätt och säkerställa att resultatet blir av hög kvalitet. Dessutom kan en erfaren specialist ha tillgång till högkvalitativa material och avancerade tekniker som kan ge ett mer varaktigt och imponerande resultat än vad en billigare verkstad kan erbjuda.

Sammanfattningsvis är det viktigt att göra noggrann research och välja en pålitlig och erfaren leverantör när det gäller carwrapping för att säkerställa att ditt fordon får den bästa möjliga behandlingen och resultatet.

Vår personal har över 30 års erfarenhet och avancerade utbildningar från olika typer av material och tekniker.

Reflex eller inte?

information om olika reflexgrad

Standard – symboler och text

trafiksymboler och texthöjder… info

 

Standardskyltar i webbshopen

Vi har lagt upp några av de vanligast förekommande trafiksskyltarna i vår webbshop för smidig beställning. Här hittar du t.ex. parkeringsksyltar och tilläggstavlor i standardformat.

Trafikskyltar i webbshopen
Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med skyltstorlek, materialval och vilka typer av skyltar som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar din skylt i det material som passar ert behov bäst.

Montering

Vi hjälper er med att montera era skyltar.

Hör av dig så berättar vi mer

Om du har fler frågor eller behöver hjälp med något annat är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi finns här för att ge dig en offert eller ytterligare assistans vid behov.