Tillgänglighetsdirektivet – En inkluderande miljö

Välkommen till vår exklusiva kollektion av skyltlösningar som uppfyller tillgänglighetsdirektivet och skapar en säker och välkomnande besöksupplevelse för alla. Vi erbjuder en rad produkter som är designade för att göra din miljö mer tillgänglig och inkluderande.

 Taktila skyltar: Våra taktila skyltar är tillverkade med högkvalitativa material och designade för att vara lättlästa och kännas genom taktila element. Dessa skyltar är perfekta för att guida besökare med synnedsättning och skapa en trygg och informativ miljö.

 Ledstråk: Våra ledstråk är en viktig del av en tillgänglig miljö och hjälper besökare att navigera säkert och självständigt. Med våra ledstråk kan du skapa tydliga och intuitiva rutter som underlättar för alla besökare att hitta rätt.

 Kontrastmarkeringar: Kontrastmarkeringar är avgörande för att skapa en visuellt tydlig miljö och underlätta läsning för personer med synnedsättning. Våra kontrastmarkeringar är designade för att ge optimal synlighet och skapa en tydlig visuell hierarki i din skyltning.

 Informativ och vägledande skyltning: Vår informativa och vägledande skyltning är utformad för att ge tydlig information och vägledning för besökare i din miljö. Med tydliga och lättlästa skyltar kan du skapa en trygg och bekväm upplevelse för alla besökare.

Oavsett om du driver en offentlig plats, ett företag eller en institution, är det viktigt att skapa en inkluderande miljö som välkomnar alla. Med våra tillgängliga skyltlösningar kan du säkerställa att din miljö uppfyller kraven i tillgänglighetsdirektivet och skapar en säker och trygg besöksupplevelse för alla dina besökare.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra skyltlösningar och hur de kan hjälpa dig att skapa en inkluderande och tillgänglig miljö för alla! 


KÄRA KUNDER!

Vi håller för närvarande vår hemsida stängd pga ombyggnad och underhåll.
För frågor kontakta oss på order.ssb@skyltstallet.se
Välkommen åter!

This will close in 0 seconds