Till Arkitekten och Entreprenören

Vi på Svenska Skyltbolaget AB är stolta över att erbjuda ett brett utbud av skyltar, ledstråk, dekor och kontrastmarkering för byggnader som kombinerar elegant design med efterlevnad av lagkrav och tillgänglighetsdirektivet.

Med vår gedigna erfarenhet av hela processen från anbud till slutförd besiktning kan du lita på att vi levererar högkvalitativa produkter och montage som uppfyller de strängaste kraven. Vi erbjuder garanti på alla våra installationer och produkter vilket ger dig trygghet och förtroende i varje steg av projektet.

När du lämnar ett förfrågningsunderlag till oss kan du förvänta dig en tydlig och detaljerad offert som speglar behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa en transparent och smidig process för våra kunder, så att du kan vara säker på att du får exakt det du behöver för att förverkliga din vision.

Vårt team har arbetat med en mängd framgångsrika referensprojekt inom både privat och offentlig verksamhet. Vi har erfarenhet av att skapa skyltar, ledstråk, dekor och kontrastmarkering som inte bara uppfyller kraven för tillgänglighet och säkerhet, utan även bidrar till att förhöja estetiken och funktionalitet i varje miljö.

Oavsett om du behöver skyltar för information, ledstråk för navigering, dekor för att inreda eller kontrastmarkering för att öka synligheten, är vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och se hur vi kan skapa en inkluderande och stilfull miljö med våra produkter och tjänster.

Therese Kälvö

VD, Svenska Skyltbolaget


KÄRA KUNDER!

Vi håller för närvarande vår hemsida stängd pga ombyggnad och underhåll.
För frågor kontakta oss på order.ssb@skyltstallet.se
Välkommen åter!

This will close in 0 seconds