Ljusskyltar

Det finns flera olika typer av ljusskyltar på marknaden, var och en med sina egna unika egenskaper när det gäller belysning, energieffektivitet och design. Här är några vanliga typer av ljusskyltar och deras egenskaper:

  1. LED-ljusskyltar: LED-ljusskyltar använder Light Emitting Diodes (LED) som ljuskälla. LED-lampor är kända för sin energieffektivitet, långa livslängd och ljusstyrka. LED-ljusskyltar är populära på grund av deras klara och skarpa belysning, samt deras förmåga att skapa olika färger och effekter. De är vanligtvis energisnåla och har en längre livslängd jämfört med traditionella ljuskällor som neon eller lysrör.
  2. Neonljusskyltar: Neonljusskyltar använder glasrör fyllda med neon- eller argongas för att skapa ljus. Neonljusskyltar har en karakteristisk ljusstyrka och färgmättning som gör dem populära för olika typer av skyltning. Dock är neonljusskyltar mindre energieffektiva än LED-ljusskyltar och har en kortare livslängd.
  3. Lysrörsljusskyltar: Lysrörsljusskyltar använder lysrör som ljuskälla. De är vanligtvis enklare och billigare att producera än LED-ljusskyltar, men de är inte lika energieffektiva eller långlivade. Lysrörsljusskyltar kan vara bra för vissa användningsområden, men de är inte lika populära som LED-alternativ.

Om du byter ut din gamla ljusskylt mot en LED-belyst skylt kan du förvänta dig betydande energibesparingar. LED-lampor är kända för sin energieffektivitet och kan minska elförbrukningen avsevärt jämfört med traditionella ljuskällor som neon eller lysrör. Genom att byta till en LED-belyst skylt kan du minska din elförbrukning med upp till 50-70%, beroende på storleken på skylten och hur länge den är tänd varje dag.

Att investera i en LED-belyst skylt inte bara kan hjälpa dig att spara pengar på din elförbrukning på lång sikt, utan det kan också ge dig en mer energieffektiv och miljövänlig belysningslösning för din skyltning.


KÄRA KUNDER!

Vi håller för närvarande vår hemsida stängd pga ombyggnad och underhåll.
För frågor kontakta oss på order.ssb@skyltstallet.se
Välkommen åter!

This will close in 0 seconds